T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl
slide-algemeen

We willen liever de beste dan de grootste zijn, aldus Zorgverzekeraar Stad Holland

 

We zijn er trots dat we een kleine, toegankelijke en klantvriendelijke verzekeraar zijn. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en we iedereen een topservice kunnen bieden. Dat we daar goed in slagen blijkt wel uit de vele awards die we de afgelopen jaren uit uw naam hebben mogen ontvangen.

Uit onderzoek van vergelijkingswebsite Zorgwijzer blijkt dat ook onze verzekerden onze service waarderen. Zij hebben namelijk uit 14.400 reviews de beste zorgverzekeraars gedestilleerd en qua service, zorgkeuze en dekking steekt Stad Holland er met kop en schouders bovenuit:

Verzekeraar  Service Zorgkeuze Dekking
1 Stad Holland (8,9) 9 9 8,7
2 DSW (8,7) 8,8 8,8 8,6
3 Pro Life (8,5) 8,6 8,6 8,3
4 ONVZ (8,5) 8,4 8,8 8,3
5 Ditzo (8,3) 8,3 8,7 7,9

Als kleine verzekeraar hebben we bij sommige openbare consumentenonderzoek helaas wel de pech dat we niet altijd voldoende waarnemingen hebben om in de uitslag meegenomen te worden. Maar omdat wij een personele unie vormen met onze zustermaatschappij DSW, kan vaak de uitslag voor DSW gezien worden als een uitslag voor Stad Holland. In dat opzicht is het voor u goed om te weten dat DSW ook dit jaar is uitgekozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar en een 7e positie inneemt in het overall klassement van Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland.

Dit zijn grote complimenten voor ons bedrijf en al onze medewerkers en een enorme motivatie om u en uw klanten de service te blijven bieden die u van ons gewend bent.


« Terug naar nieuwsoverzicht