T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl
auto verzekering

Met één van de grootste verzekeraars in Nederland hebben wij een passend verzekeringspakket ontwikkeld voor de Verkeersscholen van Nederland. Zowel voor de auto-, motor- als bromfietsrijscholen.

De Lesauto:

Er is dekking als in het motorrijtuig een bevoegde instructeur aanwezig is en als het motorrijtuig een dubbele bediening heeft, of als de leerling op een afgesloten terrein rijdt en de leerling in contact staat met een bevoegde instructeur.

Maar ook tijdens het examen, of een (her-)keuring is de auto gewoon verzekerd.

Motor / Bromfiets:

Als er een bevoegde instructeur aanwezig is, en als de instructeur alleen Motor- of Bromfietsrijles geeft (en niet tegelijk ook bijvoorbeeld autorijles).

De Instructeur mag maximaal twee leerlingen tegelijk lesgeven bij de motor, of vier leerlingen bij de bromfiets. De verzekeraar gaat er dan van uit dat u via radiocontact met de leerlingen verbonden bent.

Ook hier bent u verzekerd tijdens het afleggen van het rijexamen of een (her-)keuring. Bij schade geen verlies van no-claim.

Wij nemen voor alle verkeersscholen het instructeursrisico mee in de combinatie motorvoertuig en aansprakelijkheidsverzekering bedrijf (AVB).

Premie

Voor de startende ondernemers hebben wij speciale afspraken gemaakt en gezorgd voor extra treden.

Maar ook voor de rijscholen die al wat jaren meegaan en verantwoord rijden (en dus weinig schade) hebben wij korting kunnen regelen.

Kortingen oplopend tot wel 30% !!

Uw voordelen

  • Een korting die kan oplopen tot 30% korting op uw huidige premie
  • Het instructeursrisico goed geregeld door de combinatie van Auto/motorverzekering en AVB

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

CIOR

Sinds kort hebben wij een samenwerking met de Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen, CIOR.

Collectieve inkoop organisatie rijscholen (Cior) is een centraal orgaan voor de rijschool branche die zich steeds meer ontwikkeld en uitbreid in de diensten die zij aanbied.
Voor u als rijschool ondernemer makkelijk alles onder één dak. 
Of het nu gaat om de verzekering van uw lesvoertuig, schadeherstel, Financial lease of scherpe inkoop van theorieboeken?!! Alles is aanwezig.
Cior werkt inmiddels met veel bekende opleiders uit de branche door heel Nederland om de startende rijschool ondernemer een duwtje in de rug te geven, uiteraard bieden we ook veel voordeel voor de bestaande rijschool ondernemers. 

Geïnteresseerd? Kijk op:

cior

www.collectieveinkooporganisatierijscholen.nl

Onze meest voorkomende diensten

  • Compleet en deskundig verzekeringsadvies
  • Het afsluiten van verzekeringen
  • Het oversluiten van verzekeringen
  • Het correct afhandelen van eventuele schades
  • Het up-to-date blijven van uw verzekeringen
Neem contact op