T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl
slide-algemeen

Autoverzekering

  • Veilig en schadevrij kan oplopen tot 80% bonuskorting. 
  • Is uw Auto beschadigd? Vind snel en eenvoudig een reparateur bij u in de buurt en betaal géén eigen risico.

Heeft u aan de wettelijk verplichte WA-verzekering genoeg? Of wilt u de auto zo uitgebreid mogelijk verzekeren?

Woonhuisverzekering

Het huis waarvan u een thuis heeft gemaakt wilt u uitstekend verzekeren. Tegen onder andere brand, ontploffing en beschadiging. Maar er zijn ook minder voor de hand liggende schadegebeurtenissen die onze woonhuisverzekering prima dekt.

Inboedelverzekering

Alle spullen in uw huis zijn uitstekend verzekerd. Bij brand, diefstal of beschadiging. Maar ook minder voor de hand liggende schadegebeurtenissen zijn gedekt. En ook voor uw bijzondere bezittingen zijn er prima dekkingen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade die u aan een ander toebrengt en waar u voor aansprakelijk bent, moet u vergoeden. Daar hebt u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die u zelf aan een ander toebrengt, maar ook voor schade die door uw kinderen of door uw huisdier wordt veroorzaakt. Gaat het om letselschade, dan lopen de kosten snel op. Uw aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn.

Gezinsrechtsbijstandverzekering

In uw recht staan wil nog niet zeggen dat u uw recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kunt u in een conflict met anderen terecht komen. Omdat u werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat u burger ten opzichte van een overheid bent. T.V-programma’s staan bol van dit soort juridische conflicten.
Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief.

Doorlopende reisverzekering

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten. En het kan u ook nog eens veel geld kosten. Uw vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn.

Iedereen neemt op reis spullen mee. Naast de basisdekking maakt de bagagedekking daarom vaak standaard deel uit van de doorlopende reisverzekering.

Caravanverzekering

U beleeft in uw vrije tijd veel plezier aan uw huis op wielen. Die beschermt u daarom graag met een goede caravanverzekering. Schade aan de caravan, voortent, inventaris, diefstal van bagage of de aansprakelijkheid voor schade die u met uw caravan aan anderen toebrengt. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten.

Uw caravan en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn.

Wij adviseren u graag een passend en persoonlijk verzekeringspakket met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

R. Meijer Assurantiën staat voor:

  • Compleet en deskundig verzekeringsadvies
  • Het afsluiten van verzekeringen
  • Het oversluiten van verzekeringen
  • Het correct afhandelen van eventuele schades
  • Het up-to-date blijven van uw verzekeringen
  • Hypotheekadvies op maat
Neem contact op
FZlogo