T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl

R. Meijer Assurantiën biedt een totaalpakket voor hypotheken en verzekeringen voor ondernemers

Wie als particulier een hypotheek af wil sluiten, weet vaak met een paar klikken waar hij grofweg aan toe is. Hoe anders is dat voor ondernemers. Jaarcijfers, prognoses en aanvullende risicobeperkende verzekeringen zijn vaak nodig om goed zicht te krijgen op de hypothecaire mogelijkheden.

Belangrijk voor ondernemers, van zzp’er tot mkb’er, is om vóóraf met ons in gesprek te gaan.
In een financieel gesprek rekenen wij de bestedingsruimte uit en kunnen wij adviseren over de best passende hypotheek. Daar zit een prijskaartje aan, maar dan weet je exact waar je aan toe bent. Die kosten verrekenen wij weer op het moment dat ook de opdracht voor de hypotheek aan ons gegeven wordt.

Het draait niet alleen om jaarcijfers, maar ook om het besteedbaar inkomen. Dat inkomen kan behoorlijk beïnvloed worden door allerlei zaken waar je als ondernemer niet over nadenkt. Bijvoorbeeld door grote aankopen op de zaak of door het hebben van een (private-) lease-auto. Ook kapitaal uit stenen, een eventueel pensioen-inkomen en het afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid (AOV) hebben grote invloed op de aankoop van de nieuwe woning. En natuurlijk is ook de actuele rentestand een belangrijk aspect in het totaalplaatje.

Wij begeleiden je in het gehele traject, denken mee en stellen kritische vragen. Zijn er kinderen die straks nog gaan studeren? Is er overwaarde op de huidige woning, maar ook: hoe ziet je toekomst eruit? Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Door een compleet beeld te hebben van de huidige en toekomstige situatie, kunnen wij een hypotheek op maat aanbieden, waar de ondernemer nu en in de toekomst goed mee zit.

Onze hypotheekadviseur Arnold Wijnker adviseert vanuit inhoudelijke up-to-date kennis van de mogelijkheden, in combinatie met een persoonlijke benadering.

Ook bieden wij als kantoor een totaalpakket aan verzekeringen en hypotheken. Een goede AOV of pensioenverzekering heeft bij een ondernemer invloed op de hypotheek en dus is het voor ondernemers prettig dat ze bij ons alles onder één dak kunnen regelen. Met extra aandacht en inzet helpen wij ondernemers graag om alles op een rijtje te zetten.


« Terug naar nieuwsoverzicht