T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl

Mooi weer in aantocht. Laat uw klassieker nu ook online taxeren!

Het taxeren van young- en oldtimers vindt vaak bij de klant thuis of in de garage plaats. Door de inzet van technologie en de kennis van de expert kan tegenwoordig voor steeds meer voertuigen ook online een adequate taxatie gedaan worden. Verzekeraar Turien & Co biedt daarom tegenwoordig ook de mogelijkheid om een voertuig online te laten taxeren.

Drie arrangementen mogelijk
Samen met de CED bieden zij drie taxatie-arrangementen aan: een online taxatie, een online videotaxatie en een fysieke taxatie.

  • Online taxatie: voor klassiekers tot en met € 15.000 dagwaarde;
  • Online videotaxatie: voor klassiekers tot € 30.000 dagwaarde;
  • Fysieke taxatie: voor alle klassiekers.

Online videotaxaties zijn makkelijker en passend bij deze tijd. Wel vereist het enige inspanning zoals het maken van foto’s. Een bijkomend voordeel is dat de online taxaties tevens passen bij de huidige coronamaatregelen. Uiteraard houden de taxateurs bij een fysieke taxatie zich aan alle richtlijnen op dit vlak, maar wij kunnen ons voorstellen dat een online taxatie toch veiliger voelt.

Bent u nieuwsgierig naar de Klassiekerverzekering van Turien en wilt u gebruikmaken van de online taxatie? Neem dan contact met ons op.


« Terug naar nieuwsoverzicht