T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl

Fietsverzekering van Allianz Global Assistance krijgt 5 sterren van onderzoeksbureau Moneyview

In het onderzoek zijn 17 fietsverzekeringen van verschillende aanbieders beoordeeld op prijs en kwaliteit. Hierbij is een score gegeven van 0 tot 5 sterren.

Moneyview beoordeelt jaarlijks verzekeringen op zowel prijs als voorwaarden. Dit jaar heeft de fietsverzekering van Allianz Global Assistance vijf sterren gekregen in de categorie Prijs. Dat betekent dat klanten gemiddeld de laagste premie betalen. Dit geldt niet alleen voor de diefstaldekking, maar ook voor de diefstaldekking inclusief schade en pechhulp.

Drie varianten
Allianz scoort hoog omdat hun fietsverzekering in drie duidelijke varianten zijn verdeeld: Diefstal, Diefstal en Schade en Diefstal en Schade en Pechhulp. Vooral Diefstal en Schade is een dekking die heel goed concurreert met de uitgebreide dekkingen van andere verzekeraars.

Snel weer op weg
Stilstaan met pech wil niemand. En aan diefstal wil u al helemaal niet denken. Daarom is het goed om te weten dat Allianz Global Assistance 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Bij pech met de fiets helpen zij klanten zo snel mogelijk weer op weg. En dat allemaal voor een scherpe premie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kortlopende fietsverzekering of doorlopende fietsverzekering?
Neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte.


« Terug naar nieuwsoverzicht