T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl

Even voorstellen: onze nieuwe collega voor Hypotheken en Vermogen

Hallo, ik ben Arnold Wijnker,

Een jongeman van 50 jaar. Ik ben geboren en getogen in Schagen en woon inmiddels alweer 30 jaar in Abbekerk. Ik ben getrouwd met Majanka en wij hebben vier kinderen en inmiddels al een aantal kleinkinderen. Je mag mij dus echt een familieman noemen. René ken ik al zo’n twintig jaar. Wij hebben elkaar leren kennen omdat wij beide op dat moment werkzaam waren voor verzekeraar Stad Rotterdam (tegenwoordig ASR). We trokken veel samen op en dat is altijd zo gebleven. Na werkzaam te zijn geweest voor Stad Rotterdam heb ik een aantal jaren gewerkt voor re-integratiebedrijf USG Restart en als laatste de bank Knab. Ik zal per 1 mei het team van René Meijer Assurantiën komen versterken en mij richten op advisering van onder meer  hypotheek en levensverzekeringen. Voor mij is daarmee de cirkel weer rond. Ik heb er erg veel zin in om te beginnen! Natuurlijk hoop ik u binnenkort te mogen ontmoeten.

Met hartelijke groet,

Arnold Wijnker.


« Terug naar nieuwsoverzicht