T 0299 763 444 E info@rmassurantien.nl

Aandacht voor het voorkomen arbeidsongeschiktheid

Voor je inkomsten vertrouw je als ondernemer volledig op je lichaam, geest én je bedrijf.
Je zit dus zeker niet op arbeidsongeschiktheid te wachten doordat er iets niet lekker loopt door stress, een ongezonde leefstijl of gedoe op het werk.
De Arbeidsongeschiktheidsverzekering van ASR biedt niet alleen een mooie dekking maar helpt ook bij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid.

Bijvoorbeeld door:

 • De Persoonlijke Gezondheidscheck
  Deze geeft je inzicht in de risicofactoren van jouw gezondheid en geeft een persoonlijk gezondheidsrapport met adviezen om je gezondheid te verbeteren.
 • OndernemersProfiel
  Deze bestaat uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. Deze service hoort bij je AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend. Goed om te weten: de coach is zelf ondernemer en maakt een vertaling van het rapport naar je dagelijkse praktijk. Je ontvangt waardevolle tips voor jezelf én je bedrijf en bepaalt zelf de locatie, datum en tijd.
 • Het onlineprogramma Mentale Kracht
  Deze ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid. Binnen het programma krijg je de mogelijkheid om met een bedrijfspsycholoog in gesprek te gaan als je zorgen hebt of stress ervaart binnen je werk, maar ook bij privé-gerelateerde zaken. In verschillende online coachingsgesprekken werk je aan een betere balans en stevigere mentale weerbaarheid om zo uitval te voorkomen. De psychologen van het Mentale Kracht programma werken ook als zelfstandig ondernemer en begrijpen daarom de dynamiek van het ondernemer-zijn als geen ander.
 • Preventieve hulp van de arbeidsdeskundige
  Deze arbeidsdeskundige is een specialist op het gebied van preventie en re-integratie en gaat met je in gesprek over je situatie, je werk en je bedrijf als je arbeidsongeschikt bent of zorgen hebt dat te raken. Samen met de medisch adviseur van ASR kan de arbeidsdeskundige maatwerkondersteuning inzetten zoals een bedrijfsarts, bedrijfscoach, financieel specialist, ondernemerspsycholoog of arbeidsfysiotherapeut. Daarbij kijkt de arbeidsdeskundige onder meer hoe je duurzaam inzetbaar blijft als ondernemer en welke oplossingen er zijn om gezond te blijven ondernemen.

« Terug naar nieuwsoverzicht